Vi vægter gode menneskelige og personlige relationer,
hvor 
respekt og ærlighed er i højsædet

Om os

Repiit er udsprunget af en stor forlagsvirksomhed, og blev etableret under navnet Susema tilbage i 2008. Med 10 års erfaring med abonnements- og medlemsstyring udviklede vi et driftssikkert, innovativt og brugervenligt system baseret på Navision C5 og Microsoft SQL. 

Vi er ejet af private investorer og har hovedkontor i Kolding og salgskontorer i København og Stockholm og har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vi lægger vægt på gode menneskelige og personlige relationer, hvor gensidig respekt og ærlighed er i højsædet. Vi tror på, at det giver det bedste udgangspunkt til trivsel og motivation for stærkt forankrede partnerskaber og vores medarbejdere. Vi vil lytte og vise oprigtig interesse for vores kunder. Vi vil sætte os i kundens sted, og gå en ekstra mil for at løse udfordringer og optimere processerne sammen. Er kunden glad, er vi glade!

 

Mission

Repiit udvikler, servicerer og tilbyder abonnements- og medlemssystemer samt -rådgivning med det formål at skabe større loyalitet, højere omsætning og indtjening for vores kunder. Repiit arbejder med følgende fire kundesegmenter:

  • E-shops, som enten allerede i dag tilbyder produkter/service på abonnement, eller som har et ønske om det
  • Medievirksomheder med online eller fysiske medier med abonnenter/medlemmer
  • NGO'er eller foreninger med medlemmer og faste bidragsydere
  • Øvrige virksomheder, som har behov for adgangsstyring for medlemmer/abonnenter (loginstyring)

 

Vision

Med afsæt i Danmark ønsker Repiit at opnå en position som den førende virksomhed på abonnements- og medlemshåndtering i Nordeuropa

 

Karriere hos Repiit

Vores hovedkontor i Kolding er indrettet i en gammel gård, hvor nostalgi kombineres med et moderne design og skaber et inspirerende og sundt arbejdsmiljø. På kontoret møder du et team af dygtige og passionerede medarbejdere. Vi tilbyder fleksibel mødetid, da vi mener det giver en god balance mellem privatliv og arbejdsliv. I dag har Repiit 8 medarbejdere i salg, kundeservice, it og økonomi. Vi har en sund, stærk økonomi og er fuldt ud gearet til at gå fremtidens muligheder og udfordringer i møde.

 

Ledige stillinger

Vi søger på nuværende tidspunkt:

.net programmør
Repiit har brug for en dygtig .net programmør, enten på konsulent-basis eller fuldtid. Er det dig eller kender du en ham/hende, så kontakt os endeligt.

Salgskonsulent og kommende Sales Manager:
Læs mere:

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger på job@repiit.com